{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


O privatizaciji državnog kapitala u preduzećima

S
12.6.2009. u 08:03
0
0
O privatizaciji državnog kapitala u preduzećima
0
O privatizaciji državnog kapitala u preduzećima
Narodna skupština Republike Srpske (RS) danas će u nastavku sjednice razmatrati Prijedlog zakona o dopuni zakona o privatizaciji državnog kapitala u preduzećima i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o ribarstvu.
Poslanici će razmatrati nacrte zakona o izmjenama i dopunama zakona o preuzimanju akcionarskih društava, o poljoprivredi, te o organskoj proizvodnji hrane.

Na dnevnom redu su i nacrti zakona o izmjenama i dopunama zakona o zabrani reklamiranja duvanskih proizvoda, kao i o zabrani prodaje i upotrebe duvanskih proizvoda licima mlađim od 18 godina.

Parlament RS razmatraće i Prijedlog strategije razvoja lokalne samouprave u RS za period od 2009. do 2015. godine, Program potpunog stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije u RS za ovu godinu i realizacija tog programa za prošlu godinu.

Skupština RS trebalo bi da raspravlja i o Izvještaju Radio-televizije RS o poslovanju u prošloj godini i Planu rada za ovu godinu, Izvještaju o bankarskom sistemu RS za prošlu godinu i o Izvještaju o poslovanju i rezultatima rada sa finansijskim izvještajem Agencije za bankarstvo RS za prošlu godinu.

Poslanici će razmatrati Izvještaj Regulatorne komisije za energetiku RS za prošlu godinu, Izvještaj o saradnji institucija RS sa Haškim tribunalom za period od 1. januara do 31. marta.

Na dnevnom redu je i Informacija o dugu RS sa stanjem na dan 31. decembar prošle godine, Informacija o realizaciji ugovornih obaveza iz ugovora o privatizaciji preduzeća iz oblasti naftne industrije RS i Informacija o inicijativi za rješavanje egzistencijalnog statusa lica koja su reformom odbrane ostala bez posla u 2004. godini.

Nastavak 31. sjednice predviđen je za 10.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: