{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


O mjerama za ublažavanje posljedica ekonomske krize

S
28.5.2009. u 07:39
0
1
O mjerama za ublažavanje posljedica ekonomske krize
0
O mjerama za ublažavanje posljedica ekonomske krize
Foto: Arhiv
Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH (FBiH) trebalo bi da se na današnjoj sjednici u Sarajevu izjasni o mjerama za ublažavanje posljedica globalne ekonomske krize, koje je izradila Vlada FBiH.
Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Safet Softić izjavio je jučer da će nakon izjašnjavanja o mjerama za ublažavanje posljedica globalne ekonomske krize, poslanici raspravljati o odlukama o kreditnom zaduženju FBiH.

"Na sjednici će se raspravljati i o nekoliko izvještaja i odluka, kao i o izvještaju Vlade FBiH za prošlu godinu", rekao je Softić.

Govoreći o tački dnevnog reda koju je predložio SDP BiH, a koja se odnosi na izglasavanje nepovjerenja Vladi FBiH, Softić je rekao da će se nakon podnošenja ostavke premijera FBiH Nedžada Brankovića vidjeti kakav će tretman ta tačka dnevnog reda imati.

"Ako pad premijera znači pad cjelokupne Vlade FBiH, o čemu postoje podijeljena mišljenja u FBiH, onda nema potrebe da na sutrašnjoj sjenici raspravljamo o zahtjevu SDP-a BiH", dodao je jučer Softić.

Početak sjednice zakazan je za 10 sati u zgradi Parlamenta FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: