{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


NVO altruista “Svjetlo” darovalo humanitarnu pomoć

S
28.1.2008. u 10:25
0
0
NVO altruista “Svjetlo” darovalo humanitarnu pomoć
0
NVO altruista “Svjetlo” darovalo humanitarnu pomoć
NVO altruista "Svjetlo" je zahvaljujući saradnji sa H.O. "Direct Aid" iz Edinburgha obezbjedila humanitarnu pomoć za osobe s umanjenim sposobnostima i to: pomagala za kretanje za odrasle, dječija invalidska kolica , odjeća za odrasle, cipele za odrasle, odjeća za djecu, posteljina, školski pribor u ukupnoj vrijednosti od 3.670,00 KM.
Humanitarna pomoć bit će uručena bez naknade osobama kojima je pomoć potrebna.

U saglasnosti sa donatorom, prema odobrenoj specifikaciji, humanitarna pomoć je uručena za: Omladinsku organizaciju "Carpe Diem“ - Breza (vrijednost donacije u iznosu od 295,00KM), Udruženju "EDA“-Ključ (vrijednost donacije u iznosu od 339,00KM), Zavodu "Drin“- Fojnica (vrijednost donacije u iznosu 578,00KM), O.Š. "Džemaludin Čaušević“ - Sarajevo (vrijednost donacije u iznosu 845,00KM), Udruženju oboljelih od dječije cerebralne paralize- Sarajevo (vrijednost donacije u iznosu 163,00KM), Centru "Vladimir Nazor“- Sarajevo (vrijednost donacije u iznosu 282,00 KM i za projekat "Kućni srevis“ vrijednost donacije 82,00KM), Centru Christine Witcutt-Sarajevo (vrijednost donacije 365,00KM), Dom za stara i iznemogla lica –Mostar (vrijednost donacije 351,00 KM), J.U. Dječiji dom-Mostar (vrijednost donacije 370,00KM).

Potpisane darovnice sa prijemom navedene donacije nalaze se u arhivi NVO altruista za pomoć osobama s umanjenim sposobnostima "Svjetlo"

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: