|

Novo radno vrijeme: Općina Centar će raditi od 9 do 13 sati

Novo radno vrijeme: Općina Centar će raditi od 9 do 13 sati
306
D. B.
22.3.2020. u 12:48
51
komentara
306

dijeljenja
Novo radno vrijeme: Općina Centar će raditi od 9 do 13 sati Foto: Općina Centar
S ciljem realizacije mjera na sprečavanju širenja virusa utvrđenih odlukom Kriznog štaba Federacije BiH i naredbom Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS koordinacioni odbor Općine Centar Sarajevo je u nedjelju 22. marta održao hitni sastanak gdje su utvrđene nove mjere na zaštiti stanovnika i uposlenika.
Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić je donio novu odluku o posebnom režimu rada službi Općine Centar Sarajevo sve dok traje opasnost od širenja koronavirusa.

Tako će od ponedjeljka 23. marta 2020. godine do daljnjeg, radno vrijeme Općine Centar biti od 9 do 13 sati.

Općinske službe stoje na raspolaganju građanima i zbog okolnosti koje vladaju sva pitanja i zahtjevi stranaka biće rješavani u skladu sa situacijom na terenu i uz maksimalno pojednostavljene procedure kako bi se izbjegli svi nepotrebni dolasci u Općinu i kontakti za koje je preporučeno da se svedu na što manju mjeru.

#Korisnicima usluga još jednom upućujemo apel da zbog lične sigurnosti reduciraju svoje dolaske u Općinu te da se prije dolaska u ovu lokalnu samoupravu informišu o svim pitanjima i zahtjevima putem emaila ili brojeva telefona", saopćeno je iz Općine Centar.
Prijavi grešku


Komentari (51)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...