Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje snijeg nego onaj odvratni smog.
stvog?
uveden je sistem pad-nepad ;)
stvog?
Prava zimska idila!
Kod nas nista :(
Iznenadio ih snijeg u januaru
Yebote, jel' vi ikada pomislite na bilo koga drugog osim na sebe i svoje guzove? Joj snijeg u Januaru!! Joj moram da cistim ispred svojih vrata!! Kontate'l da mozda ima ljudi koji nemaju za ogrev, nemaju hrane....razmisljate li da je ovo dobra prilika da pomognete nekome kome je gore nego vama- a takvih ima sigurno na hiljade? Nekada je covjeku bolje kada pomogne nekome kome je jos gore...ako nista, perspektive radi.
Na lopatanje treba prvo istjerati penzionere i penzionerke, pa ako to ne upali onda pozvati turski kontigent SFOR-a kao prije par godina da nam oni očiste tramvajske šine i krug KCUS-a. Srednješkolcima i fakultetlijama to je ofirno, a zaposleni su na poslu, pa nemaju vremena. Prvo treba očistiti arpska imanja, pa onda trotoar pred Predsjedništvom i onda glavne prometnice u gradu. Očekujemo da oko zgrade kantona snijeg čiste Konaković i njegova vlada.
jedino smo sa snijegom u plusu
Ko ga voli u kući mu pado
a jadne sarajlijice :( hoćel moć podnijet 10 cm snijega
@KvaternikEugen 1861 Hoće, hoće, ne brini.. I pedeset ako treba..
@Nika_ neka maša'llala
Iznenad'lo ih. So je u narudzbi tek za iducu godinu, a lopate su na remontu.
sad javili na radiju da je vlada odgovorna za ovolike količine snijega.stvarno nije fer sto mi nisu jutros donijeli namirnice i očistili ispred kuće. ali nema veze kanada je lijepa zemlja ja volim kanadu.
Cemu vakat tome i vrijeme.Neka snijega bad ga fino vidjeti.Kako god da zimske sluzbe aktivne i aktivnije moraju biti mislim da bi trebali i mi svi pa koliko ko moze.Ipak je ovo nase i mislim da svi mi koji mozemo trebamo koju lopatu gurnuti i sto prije ocistiti da ne cekamo stalno i pomagamo
Kako je krenulo mogle bi se komšije opet upoznati....
Ko o čemu, mi o kuknjavi oko snijega. Kakav kuriozitet, pao snijeg u BiH... http://preppersbalkans.blogspot.ba/
Meni ne smeta snijeg
Kad prestane padati poprimice boju crnu zbog ispustenih gasova