BiH
0

Novi traileri za blockbustere ljeta 2003.

Klix.ba
Sa premijerama velikih filmova zimske sezone došle su i najave filmova za ljeto 2003. godine, a među najzanimljivijim trailerima koji su debitirali ove sedmice su sigurno oni za <b>Terminator 3: Rise of the Machines</b>, <b>X2</b>, te <b>Bad Boys II</b>. Arnold Schwarzenegger se vraća jednoj od svojih najslavnijih uloga u T3, a u traileru po prvi put u akciji možemo vidjeti novog T-X terminatora kojeg glumi manekenka Kristanna Loken. Trailer možete pogledati <b><a href="http://www.apple.com/trailers/wb/t3/" target=_blank>ovdje</a></b>.

Sljedećeg ljeta očekuje nas također i brdo nastavaka, među kojima su X-Men 2 (a.k.a. X2) te Bad Boys II. Nakon što smo se upoznali sa mutantima u prvom dijelu, u nastavku ćemo sigurno vidjeti puno više akcije i drame, a i dosta novih superheroja. Sjajni trailer za X2 možete pogledati ovdje.

Will Smith i Martin Lawrence se ponovo udružuju sa majstorom akcije Michael Bayom, koji se nakon par "artističkih" krahova (Pearl Harbor) vraća dobroj staroj akciji i likovima sa kojim se proslavio - dvojici blesavih policajaca iz odjela za narkotike. Film zasigurno obećava, a trailer za Bad Boys II, koji uključuje i jednu spektakularnu jurnjavu autima, možete pogledati ovdje.