|

Novi režim vožnje Tuborg autobusa uz dvije dodatne vožnje iza ponoći

Novi režim vožnje Tuborg autobusa uz dvije dodatne vožnje iza ponoći
33
Klix.ba
11.8.2017. u 15:28
11
komentara
33

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Vanredna Tuborg gradska linija, pokrenuta 5. augusta, na veliko zadovoljstvo građana Sarajeva, ali i brojnih turista i posjetitelja koji ne žele propustiti noćni provod u predstojećem periodu, aktuelna je i dalje, a od večeras su tu i dodatni termini.
Naime, kako festivalske noći garantuju zabavu do ranih jutarnjih sati, kružna linija na relaciji Vijećnica – Dobrinja saobraćat će u dva nova termina, u dva i tri sata iza ponoći. Za vožnju u busu i dalje je potreban samo Tuborg čep.

Vanredna Tuborg gradska linija, pokrenuta u okviru društveno odgovorne kampanje #You drink, we drive, čiji je cilj apelirati na zabranu i rizik upravljanja motornim vozilima nakon konzumacije alkohola, naišla je na sjajnu reakciju. Svim ljubiteljima dobrog noćnog provoda osigurala je da druženja u sitne noćne sate provode bez brige razmišljajući kada i kako sigurno kući.

"Kampanju realizujemo u periodu intenzivnih gradskih dešavanja, kada Sarajevo zaista nudi bogat noćni život, ali i kada sigurnost svih u saobraćaju mora biti dodatno pooštrena. Vjerujemo kako ćemo, zahvaljujući vanrednoj Tuborg liniji, pomoći da ulice budu sigurnije, a građani zadovoljniji jer su uživali u brojnim dešavanjima bez brige kako osigurati prevoz kući“, poručili su iz Carlsberga BH.

Promotivni Tuborg autobus bit će na točkovima do 24. augusta, a sve putnike tokom vožnje očekuju i zanimljive aktivacije, saopćeno je.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...