Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo hoce nove afere mqmu im
fikrete kupuj vakcine iz kine...zovi asima i osmicu da zavrse...milioni nisu problem...a to sto ce biti skuplje stotinu puta...ma to su i onako drzavne pare...
Koronu cemo svi imati i nijedan zid ovog svijeta ne moze sprijeciti nesto sto je iz prirode zato sva zastrasivanja brojkama i zatvaranja nemaju nikakav smisao osim da imaju za cilj ubijanje ekonomije a ne virusa... Korona nije bas toliko opasna mnogi su je imali i svi kazu da je po intezitetu slicna obicnoj gripi
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Peti put od jutros objavljujete ovo ..
Medijski masakr stanovnika bez odgovornosti.
Ad block i ukinite im prihod od reklama. Ako smatrate da je neki sadržaj toksičan, ovo je način da im date do znanja. Ne budite ovce koje kliknu na navlakušu od vijesti i daju pregled reklamama, takvi i množe ovakve vijesti jer su najposjećenije.
gdje Sabija?
Sta talasate vise ovaj narod majku u usta karindjali.
Ja imam koronu i uopšte nije tako prenosiva kako kažu, samo velike laži.
Dozvoli svakom policajcu da naplacuje kazne 10km i vec prekosutra ce svi postovati civilizaciju, civilizovanost, disciplinu, i pravila. Ako narod nastavi biti nehajan, sav minus u budzetu ce vrlo brzo biti pokriven.
Bude li lockdown opet, idem u mrtvi kriminal, samo da se zna-drzava obecava a pokrica nema...
VIDEOSNIMAK BATKO PRITVOREN: https://www.youtube.com/watch?v=EVfRWneEHyM&t=8s
SVE O KORNAVIRUSU I BROJ ZARAZENIH DANAS! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=EVfRWneEHyM&t=8s
LIVE STATISTIKA ZARAZENIH! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=EVfRWneEHyM&t=8s
BATKO DAO IZJAVU O SVEMU STO SE DOGODILO! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=EVfRWneEHyM&t=8s
Ja se predajem ljudi, ovo prelazi svaku granicu. Ne znam da li je to bio cilj, ali već mi ispiru mozak sa ovim, a do sada sam se držao dobro. 😕
Ja ne mogu Vjerovati da od decembra do danas nisu napravili test koji otkriva samo SARS cov 2. A zadnja istrazivanja pokazuju lazno pozitivne testove, jer testovi pokatu samo postojanje FRAGMENATA BILO KOJEG RNA VIRUSA. Sad je svakako sezona virusa 🙄 mozda je petina ovog broj SARS cov 2, ostalo su drugi virusi.
Bogami nije se za.ebavat.
Veseli me vidjeti kako balkanci negiraju koronu. samo tako nastavite, pa da vas se rijesimo jednom za sva vremena.
Klix ne bi trebao da piše o ovoj bolesti. Većina komentatora ne vjeruje u ono što cijeli svijet vidi kao veliku opasnost. Oni vjeruju u ono što niko nije vidio.
@Focus svakako ne bi trebao da dize paniku za ono sto ne postoji..
Mashala!!! Idemo sutra 1k💪🏻💪🏻💪🏻