Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc su se dva jarana ( cova i bake ) dogovorili oko svega. Aferim Bake!
U svijetu postoji jedno carstvooo, u njemu caruje drugarstvooo
Znači Srbin je glasao za Kordiča. Tako da znamo Srbi, samo polako
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Znaci Mostar za UKCS :D
na zapadu nista novo...
Irma odblokirala Mostar i sad je SDA sutnula nogom u guzicu. SDA HDZ braca po parama ! SDA najvece zlo po Bosnu!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma kako ne može. Mogu oni sve imaju trećinu u državi ili polovinu u entitetu a čine 10 % stanovništa, i vazda cvrče kako su ugroženi. U Varešu im gradonačelnika iz HDZ izabrali Bošnjaci jer je čovjek ok. Što znaci da Bošnjacima ne igra ulogu odakle je i kojoj strani pripada ako je pošten i pravedan biramo ga.
Cekaj, njeni nisu glasali za nju. Dva iz BH bloka nisu glasali za nju. Rokni se NASA STRANKO.
Bake nije uspio zguziti Sarajevo, pa zguzi Mostar.
@SamoMasa ...ko i babo mu '93.
BH blok - Irma, 5 glasova, Koalicija za Mostar - Guzin, 11 glasova, Kordić 15 glasova! Lahko je zaključiti da svi iz BH bloka nisu glasali za svoju toliko hvaljenu Irmu, nego su im neki glasovi odlepršali Kordiću. Zato ova naklapala iz SDP-a i tamo njihove stranke neka više ne kevću bez razloga. Bit će i treće glasanje, a tada će ostati uzdržani, te će, vidi čuda, opet optužiti SDA da je Mostar predala HDZ-u.
Bakir je dao Mostar da bi sebija kleopatra imala podrsku ministra hdz fBiH..da ne pokrene se njena smjena..bakire prodao si narod zbog 200 grama suhe picetine...
Meni Mostar potvrdzuje nelogicnost organizovanja gradzana kojima je stalo do BiH jer: 1Rasprseni su na nacionalne i gradzanske stranke i i zbog razlicitih programa i nesloge nejaki su da efikasno zastite ono za sta se programski zalazu. 2.Za Bosnu i Hercegovinu su se borili i ginuli patrioti drzave BiH iz svih naroda a najvise bosnjaci.I sada je mogu spasiti samo oni koji nacionalizam zamjene patriotizmom i prestanu je pljackati(najvise bosnjaci).
Koga guzin?
To su ti momci koji drze Mostar u tami.
Samo Hrvat.
Pa dobro, šta se čudite kada znate da se niko na svijetu ne voli više od HDZ-a i SDA? To je vječna ljubav.
Bit će Kordić ,stoka iz SDA ponovo je izdala Mostar
Bit će Kordić ,stoka iz SDA ponovo je izdala Mostar,sjeme im se zatekli daBogda
@gooUser1577572208 bit će Kordić ,stoka iz SDA ponovo je izdala Mostar
Iz samog znacenja liberalan(slobodan),se pokazuje da su clanovi Nase stranke(kao liberalno socijalne stranke)toliko liberalni tj slobodni,da mjenjaju stavove i da nemozes nikad znati kako i za koga ce glasati poslije izbora..Evo ona u Novom Gradu pa ova Boska Cavar to potvrdzuju.Jednostavno,nemoze im se vjerovati.
pisi vec dogovoreno izmedu sjedog zastara kriminalca covketa i ridobradog mutavog nesposobnog baketa
Pa najbolje da se hdz i sda dogovore o svemu,imaju apsolutnu vecinu. I netreba im drugi niko