{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi Direktorij donatora u BiH

F
15.10.2014. u 10:03
0
0
Novi Direktorij donatora u BiH
0
Novi Direktorij donatora u BiH
Direktorij donatora u BiH je vodič o izvorima finansiranja za organizacije civilnog društva u Bosni i Hercegovini, ali i regiji, odnosno u postjugoslovenskim zemljama.
U novom Direktoriju se mogu pronaći informacije o 275 donatora i pozivi za projekte, sa uredima donatora u BiH i/ili svijetu, a koji finansiraju aktivnosti u BiH i/ili regionu.

Za ovaj direktorij je značajno da organizacije civilnog društva na jednom mjestu mogu pronaći informacije o različitim programima, aktivnostima i geografskom području koje određeni donatori finansiraju, rokovima za prijave, kriterijima podobnosti, načinima apliciranja i kako ostvariti kontakt.

Direktorij donatora je objavljen u okviru projekta PRO-Budućnost (Povjerenje, Razumijevanje, Odgovornost za Budućnost) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira Catholic Relief Services u saradnji sa Fondacijom Mozaik, Caritasom BK BiH, Forumom građana Tuzle i Helsinškim parlamentom građana Banje Luke.

Cilj projekta PRO-Budućnost je izgradnja povjerenja među građanima svih etničkih skupina u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz projekta PRO-Budućnost.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: