Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaduze se milijardu KM za blok 7 u Tuzli i sad prica da to nevalja. A za milijardu se moglo uraditi 5,6 vjetroelektrana. Znaci u najavi novo zaduzivanje za vjetroelektrane al hajd bsr su ispative i ekoloski cistije.
ukratko ovo je igra gdje su opet latini nazitigu bosnjake...
A zamislite da nam je premijer neki ekonomski strucnjak? Covjek koji zna kako nesto pokrenuti? Mi smo mala zemlja. Kod nas bi se na bdp-u osjetilo i kad bi pokrenuli fabriku cackalica. A ovi sjede tu godinama, uzimaju milijarde kredita, a nista se s mrtve tacke ne pomice. Ko neki ruzan san iz kojeg se probudis u jos goru stvarnost.
Svaka čast ovom djevojčurku, dok mi klikamo ona se bori
svaka čast Edita!
da di caprio nije napisao, to bi napravio privatan biznis tu
Fadile, namzanko mali i ovo dobro djelo si htio sebi prisvojiti, svi te znamo
ko god je dao ovu odluku, svaka mu čast. Napokon malo pozitivmih vijesti
svaka čast ministrici Đapo na ovakvoj odluci
bravo Nova, naučio si masku staviti. Idemo dalje!
bravo za ministricu Đapo!
pa i red je malo da se priroda očuva, da ovog novalica LDC nije napomenuo, jadni bi mi bili
fadil samo ko priljepak neko uradi nesto dobro on se odma uvali
bravo za Ministricu Đapo, dok novalic kupuje jeftine poene za glasove
Inače, malo je poznato da je Dilfa glumio međeda u filmu Revenat, te da je tom prilikom umalo udavio DiCapria. Trebao je dobiti Oscara za najmočniju životinju, ali uzeo mu je Disney.
"Pa jeste čuli šta onaj Di Cappi reče....kako me fino spomenu !? Neeeššš unići ovden, neešš unići..."
Cuj Novalića protiv izgradnje mini HE??? Sad protiv izgradnje kad ste ih napravili na desetine. Pitaj te Tahira Lendu premijera SBK kolko je on napravio u Srednjoj Bosni? Tahir je uvaženi clan SDA sto godina.
Ministrica zasluzuje pohvalu, a ti Fadile nekad nesto uradi nemoj samo da pricas