Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo je dotle, da je narkoman Pecikoza u rangu Zlatnog ljiljana, jadno
Selam alejc! Ode Edin dodje Mario.... Dje ovaj Mario bio u ratu? Hoce li biti pitanja u Skupstini od strane SDA zastupnice?
Vidi ti klixa, tvrdi da Jasna Duraković samo fizički nije u mogućnosti da potpiše. To klix tvrdi. Nema ničije izjave, citata, sve što je napisano klix piše i tvrdi.
Poserem se na sda baš kao što oni seru po vama već 27 godina...
pravo je Komsic zapjevao u onoj pjesmi Brijuni od Dubioze... znao je da ce i on zasmrdit kad tad
Senada Hadzifejzovica (ima covjek pznanstva) za Scouta i Selektora...da iz Dijaspore dovede 50%-60% uspjesnih BiH gradjana u oblasti nauke i poslovanja. Nek uloze novac i znanje usput vode i zadrze narod u BiH. Sadasnjoj politickoj strukturi se zahvaliti uz sve pocasti i poslati ih u mirovinu. U suprotnom u BiH ce za 10 godina ostati samo sadasnja politicka struktura, rodbina i najblizi saradnici.
naravno da kradu i ovi, al su kolko-tolko transparentni... sad se opet vraćamo na staro
Pa oni su i nesto uradili a ovi prije ama bas nista za drzavu nego samo pljackali i unistavali.....oj narode jeste glupi je.o vas pa jeli moguce da se borite za fotelje mafijasa od rata na ovamo
Hvala Bogu i SDA!❤
Kreten glupi vrijeme mu je da ide.
Vidiš im potpise i sve ti je jasno
I Fahro i Željko več imaju bjanko pismo i potpise za sljedeću smjenu vlade KS (koju će tek da postave) , samo treba popuniti nova imena i datum kada za to dođe momenat. Ljudi su temeljiti...
Pa vala koliko je do sada bilo gorih vlada od ove i nije se nista uradilo, ovo samo pokazuje moc SDA i da ni izbori u ovo drzavi nista ne znace ako zelena stranka nije izabrana. Katastrofa...
Nadam se da ce ovo licemjerstvo izdajnika Komsica motivisati narod i da ce izaci na izbore a ne na klix i tamo mu ostaviti komentar koji zasluzuje.
JE*O OVU DRZAVU KAD NAROD NE GLASA ZA OVO NEGO NEKI SDA KRETENI ITD ITD. POSEREM SE NA OVO SVE KOMPLET.
Ezdea je izdajničko-kolaborantska grupa i krimjnalna organizacija koju treba uništiti.