{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova serija donacija "Always"-a

S
31.3.2008. u 13:11
0
0
Nova serija donacija "Always"-a
0
Nova serija donacija "Always"-a
"Always", jedan od vodećih brendova kompanije Procter & Gamble, započeo je drugi dio svoje kampanje podrške bh. društvu. Jedan od elemenata ove kampanje sastoji se od donacija školama, a usmjeren je ka podizanju zdravstene svijesti u školama i sastoji se od doniranja edukativnih materijala ovim institucijama.
Prvi talas donacija finaliziran je u septembru 2007. godine kada je ovom donacijom obuhvaćeno čak 27 škola u regiji Hercegovine.

Uz podršku nadležnih vlasti (Federalno ministarstvo zdravstva, Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke) "Always" je analizirao, identificirao i implementirao donacije u onim školama gdje su one bile najpotrebnije.

"I više smo nego sretni što ovaj mjesec pokrećemo drugi talas donacija uručivanjem neophodne opreme školama u Kantonu Sarajevo, koja će podići nivo higijenskih navika učenika“, izjavila je Maida Agić, predstavnica kompanije Procter&Gamble.

"Always" nastavlja svoju praksu pružanja pomoći onima kojima je pomoć najviše potrebna, fokusirajući se na stvaranje uslova koji će omogućiti bolju budućnost djece Bosne i Hercegovine. Ostajući vjeran svojim vrijednostima i principima Procter&Gamble ispunjava svoj zadatak saradnje sa zajednicom i vlastima kako bi poboljšao kvalitet života u Bosni i Hercegovini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: