{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Noćni rafting u kanjonu Tijesno

S
8.8.2009. u 15:14
0
1
Noćni rafting u kanjonu Tijesno
0
Noćni rafting u kanjonu Tijesno
Turistička organizacija Grada Banjaluka i Rafting klub "Kanjon" svakog vikenda do kraja avgusta organizovaće noćni rafting na osvijetljenoj stazi u kanjonu Tijesno, u cilju promocije turističkih potencijala grada i rijeke Vrbas.
Kampanja promocije noćnog raftinga počela je sinoć, kada su se niz rijeku Vrbas spuštali predstavnici medija i njihovi čitaoci, slušaoci i gledaoci, koji su osvojili besplatne kupone za noćni rafting.

U današnjem saopštenju za javnost Rafting kluba "Kanjon" navodi se da za noćni rafting vlada ogromno interesovanje banjalučana, ali i turista iz inostranstva i napominju da za bezbjednost svih posjetilaca noćnog raftinga brinu licencirani skiperi, ronioci i obezbjeđenje ovog kluba.

"U rafting centar u Karanovac svakodnevno dolazi veliki broj turista iz inostranstva, kako onih koji su bili u Banjaluci u vrijeme Svjetskog prvenstva, tako i onih koji su posredstvom medija saznali za najveću turističku atrakciju u regionu - noćni rafting u kanjonu Tijesno", rekao je generalni menadžer u Rafting centru "Kanjon" u Karanovcu kod Banjaluke Igor Gajić.

Predsjednik Rafting kluba "Kanjon" Aleksandar Pastir naglasio je da rafting na noćnoj stazi u kanjonu Tijesno predstavlja najznačajniji ovogodišnji turistički ljetni proizvod Grada.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: