{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


NO LIMIT: Večeras proglašenje pobjednika

30.1.2003. u 03:53
0
0
NO LIMIT: Večeras proglašenje pobjednika
0
NO LIMIT: Večeras proglašenje pobjednika
Tokom prva dva dana prvog bosanskohercegovačkog festivala oglašivača NO LIMIT SARAJEVO ADVERTISING FESTIVAL više od 100 učesnika imalo je priliku slušati oko 20 predavača, a za četvrtak je planirano još 5 prezentacija, kao i zvanično predstavljanje prijavljenih radova za takmičarski dio festivala.
Ideja vezana za festival ima za cilj promociju i unapređenje advertising struke, i međusobno povezivanje svih onih koji imaju veze sa tom materijom. Učesnici festivala su imali priliku prisustvovati prezentacijama vodećih svjetskih i evropskih advertising festivala, poput NEW YORK FESTIVALS, EPICA, GOLDEN DRUM, ...itd.

Od ukupno 12 kategorija na festivalu NO LIMIT, tri najinteresantnije su zasigurno TV OGLAS, PRINTANI OGLAS i PLAKAT, u kojima je bilo i najviše prijavljenih radova (preko 10 u svakoj od kategorija). Od mogućih pobjednika tu su Ideologija, Kurt&Plasto, Fabrika, Colloseum...

Zvanično proglašenje pobjednika desiće se u četvrtak u 20h u hotelu AQUA. Oficijelna online foto-galerija NO LIMIT SARAJEVO ADVERTISING FESTIVALA nalazi se na našem portalu, a možete je pregledati putem našeg x.Photos servisa. Sarajevo-X.com će vjerovatno biti prvi medij na planeti Zemlji koji će objaviti listu pobjednika prvog bh. festivala oglašivača.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: