Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je svakako podjeljena i bez zvanične korekcije granica. Samo pogledajte gdje se koji barjak vijori, pametnom dosta.
Ameri su odredili: BiH ostaje, novi Dejton bi značio treći entitet. Od toga nema ništa. Idemo ka građanskoj državi, ali polako. Ovaj je samo poslušno ponovio Blinkenovo pismo. Човић i Dodik trebaju nabaviti aparate. Njihova politika je propala.
BiH je cjelovita,bez obzira na unutarnje uređenje,sa kantonima,bez kantona,sa entitetima,bez entiteta...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je, najbolje da ostane status que pa da Njemačka dobiva kvalificirane perače guzica, da nam uzimate džaba vodu i da nam je u boci prodajete za 2 Eur.
Najbolje da glasamo SDA,HDZ,SNSD i da prezivljavam sa porodicom od 600KM sto mi je robovlasnin dao u kuci koju mi je otac napravio za vrijeme TITE. Ja poslije pranja guzice operem svoje ruke jer sam ih isprljao radeci,a ovi politicari sto vas zavadjaju i od vas se bogate dali oni i vi sto glasate za njih mozete oprat ruke???
Dobra su gowna!! Samo se treba navic! Ih libe schajze!!! ❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ste poslednji put bili u Republici Srpskoj?
Ništa ne diramo, cvikeraš reko’
Svako treba da pocisti SVOJE dvoriste PRVO...Poljine kriju zlo za mnoge nase probleme...Unistiti GLAVNO ZLO, poslije ce se kockice posloziti.Svako treba da ustane ispred svog LEVATA i kaze STOP.Krenuce u nekoj ulici a zavrsice na trgovima sirom Balkana i u srcima svih...NEMINOVNO JE :))) Mic po Mic ! .....www.youtube.com/watch?v=0QpxtZgOuwc
''Ispričao je i da se Osmica ganjao s “nekom dječurlijom” u Predsjedništvu BiH kada je tokom protesta zapaljena zgrada Predsjedništva BiH, da je lično gasio store i zavjese u zgradi Predsjedništva BiH te vukao djecu za uši, a što je Izetbegovića posebno ganulo
i zbog čega je Mehmedagića između ostalog postavio na mjesto direktora OSA-e.Ko Bruce Vilis se nosao tamo s njima. Sam je ostao da se bori s njima. Ostat će direktor i neće ga smijeniti dok sam ja tu - kazao je Izetbegović.'' 2014-2021 Tik Tak..Tik Tak!
Pa zar nisu već mjenjane 91-ve
@eto Sve je bolje od prljavog obraza. Uostalom, ne idu samo medicinari. Armija visokoobrazovanih je otišla. Na kraju krajeva, i njegovatelji napreduju na poslu, pa ne ostanu svi njegovatelji, već se prebace na odjeljenje. Zarađuju, voze nova auta, putuju svijetom. A kako žive u BiH medicinari koji također peru pacijente?
Nisam ni ja za Dejton 2. Nistavn je...... jer nije nikad ratificiran u parlamentu RBIH, koja je u tom momentu vec bila clanica UNa. Vracanjem ustava RBIH vracamo drzavu, koja nam je oteta nasilno topom i kamom.
Ništa od pomjeranja granica, smo brisanje entitetskih linija i građanska država slobodnih ljudi.
Samo vi bosnje multi-kulti gradjanisite sa sugradjanima pakistancima,a glavni grad nek bude islamabad
Unutrašnji preustroj.
Šta nekog boli nježnik šta želi ćelavi i ćoravi švabo? Bitno je šta žele narodi koji žive ovdje.
On ne želi... Ko jebe narod koji živi u BiH. Bitno je da tamo neki retard želi ili ne želi nešto i na osnovu toga "država" funkcioniše / ne funkcioniše...
Izbrišite granicu rs....te promjene podržavamo
Bosna u svoim granicama Bosne srebrene, kad tad.
Sta se tebe pita ba😂😂😂 bih je podjeljena svakako svak u svome toru
Znači ostaju entiteti, županije i naravno Hrvatsko-Srpski savez u borbi protiv bh. Ovo je odlična vijest jer nam ova zajednička borba odlično ide uzeli smo bošnjama npr Srebrenicu,Stolac,Mostar i sa uspjehom lomimo svaku njihovu inicijativu. Ne damobh ni koraka naprijed a zajednički guramo projekte Pelješki most, most Gradiška i sl. Ide to super samo naprijed.
Ahiihihihi nisu Srbi naivni da ih iskoristite kao Bošnjake u prošlosti. Znaju srbi da ste vi hinjavci. Zato polako bijel kuga satra vas više nego nas. Tu su migranti da popune redove muslimana koji odlaze. Hihihi a rat mora biti kad tad. Bilo ih je i kad je se narod manje mrzio a tek sad koliko se mrzimo da stranci odu ujutru mi smo već popodne u krvavim ratu. Selam Davore.