Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad vise sa sda...Radije sa šejtanima!
samo se drzite debele hladovine a drzava neka ide na doboš
@Ecolo Jedi govna.Naravno da nećete sa SDA jer takvi ne trebaju
Propo SDP ko kauč. Prcccccc
kujo jedna usrana
E moj Niksicu pakas jedan.Pa tebe ce se odreci i rodzena djeca a i zena kakav si glupko.Pricas nesto i solus oamet a osvojio samo jadnih 4-5 hiljada glasova.
Pa vrijeme je da se malo i SDP procisti. Neke stvari su sad jasnije.
izljubite se prije razlaza, ugasite svjetlo i neka neko vrati kljuceve gazdi...
sto ne iskljucite sve ostale koji misle drukcije? ako je sdp kao sto tvrdite sttanka gdje svako moze reci svoje misljenje, cemu iskljucenja? pistite ljude nek rade i misle drukcije...😂😂😂
Nidje veze izjave.
Nermin uhljeb čitav život, na politickom planu propo kauč, sdp doveo do ispod prosjeka, nažalost..
I ovaj parazit ima nešto za reć pogledaj malo iza sebe.
SDP sa politikom koju godinama vodi sigurno nije opcija SDA, niti bilo koje stranke koju vode pametni ljudi. Poznato je da su kadrovi SDP-a ugovore po kafanama sklapali. Iće i piće, javašluk i parole. To su za mene simboli ove partije. Sve što je iole valjalo od vas je otišlo. Dok su iz SDA izbačeni svi koji nisu valjali. E to je razlika između vas i njih. Eh sad, ko s kim hoće i neće, pitanje je. Ali narod daje završnu riječ. A SDA je prva već godinama.
Bravo Nermine! Znam da ti nije lako ali se boris kao lav. Lagumdzija i Komsic su grobari SDP . Trenutno nema SDP dobre kadrove ali bitno je da se ideja sacuva. Svako onaj a posebno Bosnjak koji se raduje gasenju SDP mora biti svjestan da je to i gasenje BiH!
Dosljedna državnička politika sdp će bh blok dovesti na prvo mjesto.Izdajice Zlatko Lagumdjija i Željko Komšič su pokazali da im je pozicija i kineski novac na prvom mjestu.
Dnevna doza kompezacijskog mandata. E moj Klixe na šta si spao. Mislim shvatam ja da su ti ovi iz sarajevskog SDP-a i NS-e prirasli srcu, al opet....
Ne peri se ne mozes se oprati kao ni covic. Tvoja platforma je ubacila bradvicu za direktora tvoj nadzorni odbor. Tvoj nadzorni odbor je gledao kako bradvics sebi daje placu od 20 k km kao i to sta radi hsp i lijanovici skupa sa primorkom. Boli vas politicara neka stvar za raju samo jedni drugima loptice prebacujete a svi ste isti
"Čović zamoli bivše funkcionere u Aluminiju koji su svi bili ili su u HDZ"....i onda par Fedora nize "dok je SDP bio na vlasti uveli smo multietnicki upravljacki kadar"...znaci tih 8 god nije HDZ upravljao Sa Aluminiumom
SDP je godinama harčio državnu imovinu. Tolike firme ste u ravan svukli. I ti imaš obraza nama palmuditi? Rekao si javno da u Vašim redovima uvijek mjesto imaju pripadnici Vojske RS. Sra te bilo. Ne može vojska genocidne tvorevine biti isto što i ARBIH. NIKAD! Za nas u FBIH ne može. I ni za koga normalnog. Idi u RS pa sklapaj koalicije.
@WARBURG kako da ti kazem al sda je u koaliciji sa snsd-om i hdz-om.. nemoj imati pamcenje zlatne ribice