Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu ti genocidnu kako to prebacuje vodu...Pa vaša politika je genocidna smrdljivi djikane!
to je taj inteligentni bosnjin komentar,sve se svodi na KMEEEE
Samo realan i istinit! Posrbice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TOMA GROBAR ZVANI DIPLOMA
"Srbija ima specijalne odnose sa Republikom Srpskom, koji su joj garantovani Dejtonskim sporazumom. Ne znam šta još treba da uradimo", rekao je Nikolić. Za pocetak da pocnete postavljati zastavu BiH, umjesto zastave cetniciteta, kad vam onaj međed dođe u posjetu. Tek nakon toga slijedi duga lista, ali tada ti neces odlucivati ni o cemu, tako ne bih sad da duljim.
Sarajlije su napadale Beograd,Nis i druga mjesta a niste licno vi i Vucic sa ostalom vasom cetnickom bratijom.....
@drinsky1. Ali mi neźelimo ni vehabije a kamoli ćetnike i ustaśe..Jeli to u vaśu zatucanu glavu nikad neće.Sam vi nacionalizam uvelićajite..
@Revizor. Reci mu Popuśimi ukradeno biciklom pred katedralom.
Jeli greśka nedozvoliti drugoj drźavi u unutraśnje stvari se mjeśati?Ja bite pozvo vako na kafu..Narućio ti i vina i slaline..sebi teleće medalione i sok limuna,pa se ljepo izprićali i svako sebi..
Da je BiH država sad bi imala predsjednika koji bi odgovorio Nikoliću.
Opstasmo i ostasmo i ne odosmo u nestanak kao što bi serpsko-hrvatska želja i osta i danas samo pusta želja. Morate shvatiti da ste vi BOSANSKI servi i croati za Zagreb i Beograd samo za podkusurivanje i ovce nacionalizma.
Bajveću je napravilo što te nije stiglo kad bio u koljačkom pohodu na ROmaniji VOJVODO !
Odhebite svi od Bosne i Hercegovine
ma mars djubre cetaljsko fasisticko onog koji te pozove u posjetu treba odmah uz zid postaviti
Predsedniče, kad bi Sarajevo za svaku ispaljenu granatu radilo po jednu "grešku" prema Beogradu, malo bi bilo da se iskupimo za svo zlo koje smo naneli gradu i ljudima tamo.
još pet mjeseci ovog idiota, i bilo ko drugi da dođe, ne može se više blamirati izjavama.
doći će opet on,drugi mandat,on je kandidat vladajuće koalicije
jel to onaj mirotvorac sto je obilazio brda oko Sarajeva
mrs konju
Marssss cetnicino!!!!