{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Nikakvo cijepanje BiH nećemo dopustiti"

S
20.9.2010. u 14:47
0
15
"Nikakvo cijepanje BiH nećemo dopustiti"
0
Stranka za BiH je u Zenici, na platou ispred robne kuće “Bosna”, održala centralni predizborni skup za Zeničko-dobojski kanton.
Tom prilikom predstavljeni su kandidati Stranke za BiH za sve nivoe vlasti – kantonalni, entitetski i državni sa područja ZDK. Kandidati: Asim Čajlaković, Muhidin Alić, Adem Huskić, Vahid Hećo, Zdenka Merdžan, Beriz Belkić, Safet Halilović, Atif Dudaković i na kraju Haris Silajdžić ponovili su kako u narednom mandate žele nastaviti borbu za BiH – jedinstvenu državu ravnopravnih naroda i građana, te za ekonomski prosperitet, kroz ubrzano investiranje i borbu za poboljšanje teškog ekonomskog stanja u zemlji.

Hećo i Silajdžić su ponovili kako je formiranje Koncerna Elektroprivreda BiH u čiji su sastav nakon pola vijeka ušli rudnici, među kojim i zenički, kakanjski i brezanski, od presudnog značaja za opstanak i daljnji razvoj ovih preduzeća.

"Borimo se za cjelovitu BiH i nikakvo cijepanje BiH nećemo dopustiti. Na putu ekonomskog jačanja spremni su nam pomoći prijatelji iz cijelog svijeta", rekao je predsjednik Stranke za BiH Haris Silajdžić.

U zabavnom dijelu programa dvoiposatnog skupa nastupili su Hanka Paldum i grupa Regina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: