{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nezavisni odbor dao punu podršku komesaru Vahidu Ćosiću

22.10.2012. u 16:33
1
4
Nezavisni odbor dao punu podršku komesaru Vahidu Ćosiću
1
Nezavisni odbor dao punu podršku komesaru Vahidu Ćosiću
Vahid Ćosić
Nezavisni odbor za izbor i reviziju policijskog komesara MUP-a Kantona Sarajevo razmatrao je Informaciju o aktivnostima MUP-a KS za period januar-septembar 2012. te je ocijenio i prezentiranje stanja sigurnosti u KS, kao i poduzete aktivnosti Uprave policije i komesara u ovom periodu.
Odbor je ocijenio da su te aktivnosti, kao i rezultati u radu Uprave policije MUP-a KS, na iznimno zavidnom nivou, naročito kada se ima u vidu činjenica da su postignuti u veoma složenom općem društvenom ambijentu, kao i svakodnevnim specifičnim zahtjevima kojima je bila izložena Uprava policije, saopćeno je iz MUP-a KS.

Istaknuti su, između ostalih, dobri rezultati u osiguravanju Sarajevo Film Festivala, međunarodnih utakmica na stadionu Asim Ferhatović Hase, međunarodnih utakmica reprezentacije BiH (fudbal, rukomet, košarka), vjerskih skupova, posjeta delegacija Kantonu Sarajevo, kao i osiguravanje lokalnih izbora na području KS.

Tako je Odbor rezultate komesara Ćosića ocijenio kao odlične, s naglaskom na to da su postignuti uz poštivanje načela zakonitosti u radu, te mu je dao punu podršku u radu i nastojanjima da stepen sigurnosti građana KS i njihove imovine zadrži na "veoma visokom nivou", saopćeno je iz MUP-a KS.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: