{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nezavisna lista "Volim Tuzlu" za turizam

S
24.9.2008. u 12:42
0
1
Nezavisna lista "Volim Tuzlu" za turizam
0
Nezavisna lista "Volim Tuzlu" za turizam
Turizam kao strateška mogućnost razvoja Tuzle i BiH je jedan od prioriteta u radu Nezavisne liste "Volim Tuzlu". Efikasno korištenje vlastitih resursa i unapređenje ekologije, te razvoja ekoloških projekata trebaju biti dominantni faktori razvoja, ističu članovi ove nezavisne liste.
Nezavisna lista "Volim Tuzlu" podržava unapređenje turističkih kapaciteta i naglašava potrebu razvoja banjskog i medicinskog turizma, kao bitnog faktora buduće prepoznatljivosti Tuzle u cijeloj regiji.

"Čestitamo Turističkoj zajednici TK i Općini Tuzla na dosadašnjem radu u oblasti turizma, sa težnjom da Tuzla postane regionalni turistički centar, što je jedna od programskih aktivnosti Nezavisne liste "Volim Tuzlu".

U svom programu Nezavisna lista – Volim Tuzlu predstavlja građane Tuzle kroz projekte za djecu i mlade roditelje, projekte za mlade, penzionere i marginalizirane i zaboravljene branitelje Tuzle i Bosne i Hercegovine, infrastrukturne projekte kao i projekte sigurnosti saobraćaja, poduzetništva, turizma, umjetnosti, ekologije i zdravog življenja," stoji u saopštenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: