Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kad se nesto desi onda drzava kriva !! ma nemores ti seljacina ostaje seljacina ko bi drugi da mu arapjebe zene i sere odozgor naglavu
hahaahahaah majku vam seljacku pa imas sljedece skretanje na glavnoj cesti....gdje faken policija
Suti Majmune
pa imate snimak nek policija i radi nešto pametno a ne da sjede i vozikaju se okolo
Ima godina i više da je vijecnica naše stranke na vijecu pokrenula pitanje oko tog mosta. Nista nisu uradili 7 mjeseci poslije most upo u rijeku i par mjeseci nikako da rijese.
Šta treba da čekaju 5 godina dok se provedu tenderi da se završi rekonstrukcija malog mosta koja će da košta par miliona.
nek onda upadnu u nabujalu Miljacku pametnjakovicu!
kad se nekom nesto desi bice kriva drzava, bosnje nema na dugo i na siroko. fuj
To će sanirati za 8 mjeseci. Sabura ljudi..😁😁😁😁😁😁😁
Nece tebi niko govoriti kuda da ides...!!!
Ma ja, sad kao nesavjesni, a do prije par dana savjesni. Ne vidim da je most u lošijem stanju danas u odnosu na posljednjih par godina kad su bili savjesni...
Država nam je ista kao i ovaj most.
iskipa se 10- tak m3 tucanika I riješiš te vozače
trebali su staviti onu iforsku zicu bodljikavu ko zilet pa niko je ne bi pomakao
Završiće ga Efendić do izbora...hebo kosti svoje
pametnice, za ovo ti se slikao ministar Steta, obrati se Kantonu a ne Opcini
da se ja pitam ja i ga ovuda protjerao hahahhaha
Čemu zatvaranje mosta prije nego počnu radovi? Čemu ? I zašto se toliko čeka s početkom radova? I zašto da radovi traju duže od 3-4 dana?