{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Neptunesi nikad ne prestaju

Klix.ba
10.1.2003. u 03:04
0
0
Neptunesi nikad ne prestaju
0
Neptunesi nikad ne prestaju
Neumorni producentski team The Neptunes, koji trenutno američki pop pretvaraju u masivni cyber funk, su objavili svoje nove projekte, koji uključuju rad sa Blink 182, Britney Spears i Beyonce Knowles. Pharrell Williams je samo naveo neke od onih koji su tražili čarobni dodir Neptunesa u svojim pjesmama, a to su Papa Roach, Foxy Brown i Sugar Ray.
Neobičan spoj sa Blink 182 je nastao kad je bubnjar ove grupe, Travis Barker, gostovao u spotu za pjesmu Rock Star Pharrellove grupe N.E.R.D.. O toj suradnji nije rečeno ništa drugo, osim toga da je definitivna. "Moram vidjeti šta Travis i Tom imaju u planu.", rekao je Pharrell. Travis Barker kaže sljedeće: "Bit će to najoriginalnija stvar dosad. Pharrell je tako talentovan, čak i Justin Timberlake zahvaljujući njemu zvuči dobro."

Neptunesi su već radili sa Papa Roachom na pjesmi Don Look Back za soundtrack filma Biker Boyz, a posebno su oduševljeni novim Sugar Rayevim albumom na kojem su radili. "Pjesma se zove Here She Comes i nevjerovatna je. Poput futurističkih Beach Boysa.", kaže Pharrell.

Detalji Pharrellovih planova sa Britney Spears su u strogoj tajnosti, ali zato se na Beyoncinom solo albumu nalazi pjesma I Think Im Ready, koji su producirali Neptunesi.

n-e-r-d.com

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: