{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Nemir, poremećaj pažnje, agresivnost i laganje kao važni simptomi

S
9.2.2011. u 10:39
0
0
Nemir, poremećaj pažnje, agresivnost i laganje kao važni simptomi
0
Neki simptomi poremećaja ličnosti mogu se javiti već u djetinjstvu i to u vidu nemira, poremećaja pažnje, agresivnosti i laganja. Poremećaji ličnosti uzrokuju brojne smetnje i probleme u radnom i društvenom funkcioniranju. O svemu više u ovom izdanju emisije "Odličan, 5+" govore stručnjaci iz ove oblasti.


Iako je projekat "Odličan, 5+" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: