Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neee, važno je ko je u CG pobijedio na izborima.
Korona neće ubiti BH ekonomiju. Ako ovo bude kraj i konačni debakl bosanske ekonomije, ubili su je uhljebi, paraziti, lopovluk, agencije i ministarstva ničega, kantoni i općine, korupcija, namještene javne nabavke, poticaji i povlašteni krediti, kriminalna privatizacija, porezna uprava, visoki porezi i MMF zaduživanja za hranjenje svih navedenih parazita i lopova. Gušenje sposobnih da se hrane podobni, otimanje radnicima za veće koeficijente neradnicima.
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Zar se je sirotinja nadala da ce se oni slpziti za smanjene svojih primanja.Prije ce biti slozni da se ostalima skresu i ono malo primanja.. Sve dotle do oni mogu odlucivati, njihova primanja ce konstutivno rasti.
da ponovim.... narod je stoka....
Nista cudno kada nemas otpora i kad je san vecine "gradjana" da se i oni nakace na budzetske sise. Svima nam normalno da kriminalci i ratni profiteri odlucuju sami o sebi i o tome da li ce da nastave pljackati ili ne. U normalnim zemljama bi mozda i protestovali, ali kod nas ce da raspravljaju o krvnim zrncima dok bude kopali po kontejnerima.
Necete dugo.
Jte koji su to konji. Da Bog da sve da propadne, bankrotira, možda se i promjeni nešto.
A IMENA ČLANOVA KOMISIJE??? Ako išta nek se koliko toliko stide komšija i sugrađana kad hodaju gradom/selom odakle dolaze
Uhljeb naucio na guzovacu i 10.miljki mjesecno..stoka bez obraza i karaktera..pljuc..a i drzava je bez glave i repa pa cerupajte idioti.
U ovoj drzavi samo revolucija moze donijeti promjene.
ne morate smanjivat plate, iste su vec 10 godina tako da kome se radi i konje sposoban vec je davno otisao u privatni sektor za vece pare. al taj odvojeni zivot, to bukvalno placate hercegovcima da zive odvojeno od familije i ebu svoje ljubavnice po sarajevu i jos im se plati za to
Ma dok stoka suti samo deri!!!!!
A kada ce fff i oni koji su im.naredili kradju u zatvor i gdje su pare?
Prijedlozi su odbijeni jer treća kopija nije numerisana kako zakon nalaže :)
Pitanje ko cini komisiju i iz koje stranke? Ali nece novinar to iskopat jer ne smije.
na kraju ce smanjit Sipi i Granicnoj