Nevrijeme u Banja Luci
0

Nema povrijeđenih iako je palo drveće na cestu

SRNA
Nekoliko ulica u banjalučkom naselju Nova Varoš je poplavljeno usljed jakog nevremena praćenog gradom i kišom, koje je u popodnevnim satima zahvatilo Banjaluku.

Poplavljene su ulice Jovana Dučića, Franje Kluza, Slobodana Jovanovića i Pave Radana, a voda na kolovozu, koja se izlijeva iz odvoda, dostiže do vrata automobila, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.

Srpska ulica kod Doma sindikata blokirana je za saobraćaj zbog stabla koje se srušilo na kolovoz, a na licu mjesta nalazi se policija.

Nema povrijeđenih u jakom nevremenu praćenom gradom i kišom, iako je na deset lokacija drveće palo na cestu i na vozila, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka.

Stanje je uredno i pod kontrolom, saobraćaj se odvija redovno, a pripadnici CJB Banjaluka, vatrogasne jedinice i druge dežurne službe i dalje su na terenu.

U Vatrogasnoj jedinici Banjaluka Srni je rečeno da su sve jedinice na terenu, da su intervenisale po cijelom gradu, te da intervencije i sada traju, ali da se još ne može govoriti o šteti prouzrokovanoj nevremenom.