Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okrece se jagnje, seljacka muzika dere iz golf 2, lubenica se hladi u vodi.. zivot je lijep
Ako cemo nazad, idemo nazad do92 na Ustav Republike Bosne i Hercegovine. Nema Dejtona, nema entiteta
Oni će Komšiću reći da se ne šepuri nego da potpiše ono što su predstavnici najvećih knstitutivnih naroda potpisali i možda ostvarili, tj. imenovali predstavnike u vijeću ministara.
da je pritisak na Dodika razgovarali bi sa njim a ne sa ovim alkosom
Međ. zajednica samo nijemo posmatra kako se ova država rastače. Ko može u pravnoj državi da ignoriše Ustav i več donesene zakone , te imperativno naređivati da se poštuje ili ne poštuje ovo ili ono ? Deytonski mir. sporazum ima Visokog predstavnika kao jedinog tumača , dakle jedinog tumača , koji može nešto " protumačiti" .To nije ba-ja , niti bilo ko drugi.. Pa ,zašto onda Incko ne protumači i naredi..kako u ovoj situaciji postupiti ?
zato jr je zabrinut zbog 40000 eura mjesecno
ko do sada nije shvatio da mile s jeljcinima ,ne prihvatajući nato želi da održi vrata velikoj srbiji otvorena, on ili je lud ili mu čarape smrde. Jedini cilj je svi srbi u jednoj državi što pod okriljem NATO-a nikada rusiji ne bi više uspjelo. Dakle NATO i po cijenu rata protiv nacionalista i fašista sa Balkana
Ako.oduce SAD i Engleska da BiH ide u nato onda će ići. Nema tu neke.price RS ili Dodik da se.smiju buniti. Samo zavrne.bankarske tokove i ukine im pare.
Pred raspad SFRJ je isto ovako u Beogradu obilazio Warren Zimmermann i davao podršku suverenitetu SFRJ. Nedugo zatim SFRJ se raspala
Puši Dodo puši,sperma će da te UGUŠI.
ko se hljeba od rusa najeo
Meejhnarodna zajednica je kroz svoje finasijske institucije dala Republici Srpskoj preko Milorada Dodika 10 Milijardi dolara i to oko 7 Milijardi kroz donacije i 3 Milijarde kroz kredite. Finansirali su ruskog agenta na Balkanu koji sada ovdje kreira rusku interesnu zonu.
Oće da uđemo u NATO makar travu jeli...
Uvuko bi Ruse, al` ne bi Amerikance!? I sve to dok Ivankovu viri iz supka. E moji Srbi!
Samo medjunarodna zajednica moze ove bitange iz rs spustit na zemlju
Je.. Dodika ! treba unistiti politicki to seosko govno !
ne uzmici, ni milimetar...
Samo za gospodu Nelsona i Fielda: https://youtu.be/jpVy6HRmR-I
Hoćel' ikad u ovom gradu sunce zasjat' kako treba
A sta mislie posto jedva cekate da,ko pravi pritisak na Dodika,dak nece napravit pritisak na Komsica,da pr8hvati mandatara....