|

Nedžad Koldžo uručio paketiće za 1.200 dječaka i djevojčica

Nedžad Koldžo uručio paketiće za 1.200 dječaka i djevojčica
0
Klix.ba
29.12.2015. u 15:24
11
komentara
0

dijeljenja
Nedžad Koldžo uručio paketiće za 1.200 dječaka i djevojčica Ilustracija (Foto: Klix.ba)
Povodom podjele novogodišnjih paketića za mališane novosarajevskih vrtića načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo u utorak je obišao vrtiće "Rosica", "Mašnica", PPU "Sunshine International pre-school" i "Zvončići", te paketiće uručio za 1.200 dječaka i djevojčica.
Centralna manifestacija održana je u vrtiću Mašnica, kojeg pohađa 284 mališana, a koji su zajedno sa svojim odgajateljicama pripremili bogat novogodišnji program.

Tom prilikom, Koldžo se obratio prisutnima, te izrazio zadovoljstvo što je ove godine znatno povećan broj djece u predškolskim ustanovama i najavio da će Općina Novo Sarajevo i naredne godine obradovati novosarajevske mališane prigodnim paketićima.

Djeca iz vrtića "Sunshine International pre-school" u znak zahvalnosti, Koldži su uručili čestitku i crtež, te obećali da će i naredne godine biti dobri i poslušni.

Ove godine novogodišnje paketiće dobilo je više od 1.200 mališana iz šest predškolskih ustanova u sastavu JU "Djeca Sarajeva", te dva privatna vrtića koja posjeduju odgovarajuću licencu za obavljanje te vrste djelatnosti.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...