Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je bilo drukčije i bolje dok su majke bile kući i pazile porodicu. Otac zaradi i donese a majka rasporedi, vodi domaćinstvo btw najteži posao, vaspita djecu, pomaže kod zadaće itd Tada i jesmo vrijedili a evo nas gdje smo sa ovim napretkom, još malo neće se ni udavati ni ženiti jer imaju pametne telefone i internet
tomca imas aplikaciu na androide djete on guzi ilti njega. programirash vreme i mesto. niti treba zena nit cojek
@Rafaella griješiš, trpe žene i više nego ranije ali nisu sve svjesne toga, ima ih koje priznaju da je malo previše da ujutro trči spremiti djete pa u obdanište pa na posao pa s posla trk u obdanište pa trk kući kuhat ili naručit gotovo, ode dan i ne može se dobro osjećati kad je do 17 sati već isrpljena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Natalitet opada i Srbija propada, to mi se dopada.
Apel Dodika je ... Srbi j3bite se.
To se događa kad vidiš svoju sopstvenu zemlju kao tuđu, i čak je mrziš..
Trebali majstora.
Nije puno bolje u Federaciji kod nas realno.
1 nula zaboshnje
Normalno kad cuuunaaa ne radi brate
Mnoge stvari ne rade kad neznas kako ces platit racune.
Mislim da je ovo problem cijele regije i bice jos veci. Ko se odluci da ima djecu sad radja jedno ili dvoje, jer se nema uslova za vise. A nekad su ljudi zivjeli na selima, koja sad izumiru, pa imali po 7, 8. Ziveci u gradu malo ko i moze da priusti sebi vise djece.
po 7, 8 objasni kako ces danas sedmero djece poslati u skolu..........izracunaj samo koliko kostaju knjige, odjeca, oprema......mission impossible.........nisu krivi roditelji nego sistem
bijeda pravi bijedu...ne radjam djecu da budu bijedna..nego sretna...da pamte djetinstvo po lijepim stvarima a ne zbog bijede
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo vas je, malo vas je, PIČKICE! Smrt genocidnoj tvorevini!
smrt tvom medjunozju !
Sto manje cetnika te bolja Bosna i Hercegovina!
sto se cudite i u federaciji je isto, federalni zavod za statistiku pogledajte za mjesec decembar i u sarajevu je vise umrlih nego rodjenih, muskarci malo u akciju.
Kad ti je plata 400-500 maraka treba biti lud pa napravit dijete ,toliko ti samo treba za pelene i ostale potrepstine ,plus ono sto to do juce gazilo od hejbet nameta do preskupe hrane i racuna . Nego hajmo malo o izbornom zakonu ,zastavi nemoj ovih teskih tema .
nije to samo u jednom entitetu to je u svijetu ..
Internet i telefoni ruše brak a vi sad meni udarajte minuse ..
Masala