Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milione ste uzeli dole na mesu ali malo vam pa daj jos
Nas narod je bezobrazan, bez obzira na poskupljenja neke stvari bezobrazno povecavaju, cak i bez osnove. Mogu se svi ljutiti ali 90 posto naroda u BiH je tako, prevari, ukradi, zakini, ko njega ebe daj meni. Pohlepa nas dovodi do kraja a kraj se vec nazire.
Odavno je vrijeme za ozbiljne proteste, ali kako vidim, ništa od toga u narednih 100 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ova poskupljenja vise seik iz Dubajia ne moze podnijeti
Nema potrebe da se radnicima plata poveca al ima potrebe da cijene povecaju, a radnicima isto ostaje umjesto logikom da vise zaradjuju jer ipak, sve ide gore? Logika je davno BH drustvo napustila.
U Sarajevu imas nekoliko jakih restorana koji mozda i slabije posluju od Jablanickih ali konobari i kuhinja imaju prosjek 1300 KM platu, glavni 1500, suti i sjasi, nemas argumenata. Sve se moze samo nema volje.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
odo na kavijar
Sve dok je budala,placat ce i 50 maraka 1kg.
jos malo cemo mi ko svabe paradjz i krastavicu nositi na izlete i jesti ali ne svojom voljom
A svakom skupa jel da al kad dzabe doze onda svi jedu 😂😂 ko moze taj ce da kupi nece pitat za cjenu to se ne jede svaki dan
Kila je 80 KM jer u kili je.pola kile kostiju. Nek se gone seljaci i janjetina, ješćemo lososa, tunu i bakalara, jeftinije je i manje masti ruke.
Ma ko vas jb, kad ogladnim odem kupim pastetu i pletu, 2, 3 banane , sok, sve kad saberem ne izade 5km.
Jbt a ne plate janje ni 10 km po kg, 25kg × 10 =250 a uzmu ga za 200
Polako, jos malo ce autoput pa ce vas svi zaobilaziti. Kila ce onda biti cvaja
De ba jeste normalni vise, pa uzimo 1kg kafe, dvije salame, 1kg cevpa za 15 km sad ne moze 20 bit, ma jbt te to vise, jeste normalni.
Bezobrazluk cisti al ko voli nek izvoli.
Ne znam vala da je porcija janjetine biila 7 KM ??? Ja znam da je bila oko 11 KM. A sto se tice na kilu i.ovog ljeta je bila od 25 KM do 35 KM u zavisnosti gdje se uzme !
Ne znam meni je svejedno, nisam ljubitelj janjetine,nisam je uzimao dok je 20km ali 40 km ja 1kg je cista preseravanje i pohlepa, nebi nikad dao toliko da sam ne znam kakav ljubitelj, gdjes dat 40km za komad mesa, opravdanje nikakvo, nabavna cijena janjadi ista uvjek.
Veguni sretni…
Bome slabo će ko svraćati
Da bar izdaju kad racun..