|

Nastavlja se potraga za nestalim mladićem iz Širokog Brijega

Nastavlja se potraga za nestalim mladićem iz Širokog Brijega
0
F
FENA
19.1.2015. u 12:59
3
komentara
0

dijeljenja
Nastavlja se potraga za nestalim mladićem iz Širokog Brijega
Pripadnici Gorske službe spašavanja i danas su nastavili potragu za dvadesetšestogodišnjim Josipom Bokšićem iz širokobriješkog sela Jare, a u potrazi bi im se trebali pridružiti i pripadnici Oružanih snaga BiH te specijalne policija, izjavio je za Fenu predsjednik Upravnog odbora Saveza gorskih službi spašavanja u BiH Zdenko Marić.
Prema njegovim riječima, pripadnici GSS-a dosad su vršili potragu na području Mostarskog blata te po okolnim brdima no zasad nisu pronašli nikakvih tragove o nestalom.

"Dosad smo pretraživali metodom brze pretrage na nama interesantnim područjima, no zasad bezuspješno. Međutim pretraga se i dalje nastavlja, a dobili smo informaciju da će se u potragu uključiti vojska i policija", kazao je Marić, izrazivši nadu kako će dobra koordinacija svih strana dovesti do brzog pronalaska nestalog.

U Ministarstvu odbrane BiH Feni nisu mogli potvrditi infomaraciju da će se vojska uključiti u potragu za Josipom Bokšićem, koji je posljednji put viđen u petak oko 16 sati u Jarama. Bio je odjeven u plavu trenirku, sivu duksericu s kapuljačom, a na nogama je imao bijele tenisice.

Za mladićem tragaju i mještani, a ako iko ima bilo kakvu informaciju, prodica moli da im javi na broj telefona 063 699 016.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...