BiH
0

Nastavlja se potraga za nestalim mladićem iz Širokog Brijega

FENA
Pripadnici Gorske službe spašavanja i danas su nastavili potragu za dvadesetšestogodišnjim Josipom Bokšićem iz širokobriješkog sela Jare, a u potrazi bi im se trebali pridružiti i pripadnici Oružanih snaga BiH te specijalne policija, izjavio je za Fenu predsjednik Upravnog odbora Saveza gorskih službi spašavanja u BiH Zdenko Marić.

Prema njegovim riječima, pripadnici GSS-a dosad su vršili potragu na području Mostarskog blata te po okolnim brdima no zasad nisu pronašli nikakvih tragove o nestalom.

"Dosad smo pretraživali metodom brze pretrage na nama interesantnim područjima, no zasad bezuspješno. Međutim pretraga se i dalje nastavlja, a dobili smo informaciju da će se u potragu uključiti vojska i policija", kazao je Marić, izrazivši nadu kako će dobra koordinacija svih strana dovesti do brzog pronalaska nestalog.

U Ministarstvu odbrane BiH Feni nisu mogli potvrditi infomaraciju da će se vojska uključiti u potragu za Josipom Bokšićem, koji je posljednji put viđen u petak oko 16 sati u Jarama. Bio je odjeven u plavu trenirku, sivu duksericu s kapuljačom, a na nogama je imao bijele tenisice.

Za mladićem tragaju i mještani, a ako iko ima bilo kakvu informaciju, prodica moli da im javi na broj telefona 063 699 016.