Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u kontru SDA i odmah ste na pravom putu.
SDO i HDZ su ista stranka
jest vala baš... ev vidimo u Sarajevu pravi put. umjesto 100 marki platit će narod 400 marki plin... mislim da proklinju dan kad izabraše ove,al izdurat će do oktobra narod
Cuj ovih sa 3k glasova
Podjela Federacije
Uslov je da se maknu seljaci poput Forte sa bitnih pozicija! Taj lik svoj narod nazova seljacima i primitivcima, taj koji ogrebotine na ruci nema od branjenja Bosne ili od rada. Sta on da kaze tamo?
Ne idite nikako, NIKAKO! Postavljena vam je zamka od strane fašista UZP terorista BiH! Ako hoće da sadtanče može samo u institucijama države u Sarajevu. Kako god neidite - gubite izbore sada vam garantujem! Konaković je već u oblacima i sa ovim potzom će povući i vas u propast. U mngo toga se ne slažem sa vama ali niste fašisti i prevejani lopovi.
Tako je Rošavi, samo pod jednom uvjetom ideemoooo
Ne bi mi kakvi.......dok nas ko ne ponudi
Njima kartu za srbiju treba dati futavci
U Srbiju će se vratiti lažni begovi Živkovići!
To niste pokazali na djelu u Mostaru, reklo bi se da preferirate HDZ, kao i onaj vaš Faletar, ujak, ili ona žemska u Mostaru.
Ovi su prodali mostar, tako ce i bih. Zato ih i zovu
Joj narode nista pametnije nismo uradili u 30 godina nego glasali za ovu trojku. Majke mi zamislite da SDA ima one sve pozicije kao do tada. Prodao bi nas Bake dok trepnes.
Vala ispadoše gori i od njega...pokazaše dubinu dnu :(
U Neumu možete pregovarati jedino o cijenama smještaja za predstojeću sezonu, a nikako o Bosni.
Ko god ode u Neum, izdajnik! Budite pametni, odje8ite to u startu.
Zatvoriti sve u politicare Neum i nedati van da malo odmorimo.Meni je BiH i ovakva lijepa i necu da se svadjam sa komsijama i susjedima.Ne postoji niti jedno rjesenje koje ovi donesu a da mi budemo zadovoljni.
Nije više naša nego njihova stranka!
ovo za samo jednog Predsjednika je super prijedlog jer HDZ više nema razloga za nezadovoljstvo.
Pregovarat ce ako u Neumu dozvole gej paradu za Fortu