{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Narodna stranka Radom za boljitak na lokalne izbore izlazi u svim općinama

F
29.5.2008. u 15:46
0
0
Narodna stranka Radom za boljitak na lokalne izbore izlazi u svim općinama
0
Narodna stranka Radom za boljitak na lokalne izbore izlazi u svim općinama
Predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Mladen Ivanković Lijanović i dopredsjednik stranke Jerko Ivanković Lijanović sastali su se u Širokom Brijegu, na radnom ručku, s političkim savjetnikom pri Uredu Specijalnog predstavnika EU - EUSR u Sarajevu Alexanderom Rhotertom, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću te stranke.
Na sastanku je razgovarano o aktualno političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini s posebnim osvrtom na općinske izbore u oktobru.

Tom prigodom Mladen Ivanković Lijanović naglasio je da Narodna stranka Radom za boljitak na lokalne izbore izlazi u svim općinama na području BiH.

''Ovi izbori su odličan temelj za naredne parlamentarne izbore na kojima ću se kandidirati za predsjedatelja Vijeća ministra, odnosno predsjednika vlade BiH da bih mogao provoditi potrebne reforme u cijeloj državi kao kompetentna osoba. Budući da dolazim iz višenacionalne stranke koja ima potporu na cijelom prostoru BiH to je svojevrsni garant očuvanja nacionalnog identiteta i prava pripadnika sva tri naroda i ostalih građana, te ekonomskog napretka,'' kazao je na sastanku Mladen Ivanković Lijanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: