Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci da su pametni ne bi ni isli na taj sastanak. Nek idu Covke i Sattler.
RS i Federacija je tu da vas vuče za nos....i tako još sto godina, a državu degradirajte pa ćete vidjeti gdje ste dospjeli. Doduše, vi to nećete doživjeti.
Bolestan narod, bolesni politicari, bolesne teme...mentalna bolest hara BiH vec vise od 30.g.Klinton je neposredno poslije potpisivanja Dejtona izjavio da ce u BiH trebati mnogo psihologa, no nije nam rekao da ce to trebati decenijama.EU je u pravu sto nas ne prihvata, jer nije toliki problem ekonomska zaostalost koliko je problem intelektualna.Koji ce im ku**c skoro 3 mil.psihopata.
Lagano izignorisati četalje. Neka se obrate čoviću on slavi sa njima jer šistafa je svuda isti
M vam j, šta ste radili od 1995 pa na ovamo!!!!!
dodo cini se ima veze sa sebijom oboje se ne sjecaju da isto ponavljaju 20 godina i nista od tog