|

Narodna kuhinja Stari Grad spremna za prijem kurbanskog mesa

Narodna kuhinja Stari Grad spremna za prijem kurbanskog mesa
0
F
FENA
15.8.2017. u 17:23
21
komentara
0

dijeljenja
Narodna kuhinja Stari Grad spremna za prijem kurbanskog mesa Foto: Arhiv/Klix.ba
Udruženje Narodna kuhinja "Stari Grad" Sarajevo izrazilo je spremnost i želju za prijem donacija kurbanskog mesa u dane obilježavanja Kurban-bajrama radi poboljšanja kvaliteta ishrane korisnika te kuhinje, kao i ostalih osoba i porodica kojim pružaju pomoć.
Narodna kuhinja "Stari Grad" obavijestila je sve zainteresirane pravne i fizičke osobe koje žele donirati kurbansko mesa toj kuhinji da će prijem i podjela kurbanskog mesa biti obavljano od 1. do 3. septembra od 8 do 20 sati, kao i da je uz donirano kurbansko meso donator obavezan predočiti urednu dokumentaciju o ispravnosti mesa (VS obrazac izdat od nadležne Veterinarske stanice).

Također, podjelu kurbanskog mesa moći će obavljati ovlaštene osobe ispred Narodne kuhinji u ulici Halači broj 6, a pojedinačna podjela kurbanskog mesa od neovlaštenih osoba u istoj ulici neće biti dozvoljena.

Svi koji se žele blagovremeno informisati o detaljima o preuzimanju kurbanskog mesa od Narodne kuhinje "Stari Grad" mogu to učiniti na telefon 033 237-189, navedeno je u saopćenju.
Prijavi grešku


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...