Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Para ima, samo je pitanje gdje idu.
Odlican amandman pa da vidimo hoce li neko biti protiv kad se glasalo u parlamentu
Neda Fadil on je premier FBIH a nedaju ni oni koji su glasali za njega
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Spašavajte što se spasiti da, i ovo malo građana što je ostalo u BiH...
Pogledajte samo ovog debilnog Buljevara, ovo je prikaz prosječnog člana šatorske i kafanske nacije, trebalo bi se čak u knjige biologije uvrstiti u lekciju "Životinjske vrste u balkanskim ekosistemima". Ovaj primjerak je nastao ukrštanjem turčina i ciganke - srbin.
nemoj Allahati da me samo on spašava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za populizam, uvijek dovoljno para, za uvezivanje radnog staža radnicima, koji su to već zaradili???
Vidio populista da se na natalitetu najlakše ubiru predizborni poeni. Isto su tako govorili treba rudarima dati šta traže a sad kad je struja poskupila privredi 300% ne kažu da je to zbog nerentabilnih rudnika. Niko ne kaže kako pare zaraditi, a svi su pametni kako ih potrošiti.
I treba kao i povecati pomoć roditeljima starije djece,smanjiti poreze na plate ko ima djecu i slično.Ionako ljudi masovno odlaze ovo su zadnji trzaji i pokušaji ,ako se misli nešto barem pokušati promjeniti.Uz hiljadu mana i promašaja vlada KS je 1000 puta bolja od SDA štetočina i pljačkaša,samo naprijed.Još da ih ti termiti ne opstruiraju i da poboljšaju sebe,bilo bi nade ....
how yes no
Ovo je dobra stvar za BiH.
Jel' se to lagano Fadila snošava u zdrav mozak?
Trošak je nek ima rođenim Sarajlicama a ostali ne trebaju ni živjeti.
Pa ukinite kantone bice sigurno love za sve. Za porodilje, za skole, zdravstvo, kulturu i sport. To je samo jedan poduhvat i smanji se broj lopova i uhljeba za 50%
Mi tražimo da se riješite uhljeba u kantonu.
Pa koliko troše na besklince mogu sigurno
I da svi idemo u Dubaji ko Narod i Pravda
Nema donacija tolko
Ako dobijete i po pola stoje dobro je
Vi ste budale obične, vidjećete kad do kraja godine ne bude para a vi sve obećali u izbornoj godini.
Ma cija li je to zena iz nipa trudna a sto se ne zapažene za boračke certifikate i besplatne režije za borce