Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom Pavicu ce sigurno rodzak Pavic preko krim SNSD - a inervenirati za oslobadzajucu presudu a protu uslugu ce se odreci jedne od vodecih funkcija u genocidki
U RS-u svezati policajcu krpu preko očiju i poslati da hvata ratne zločince.Za po sata puna marica.
Niti komadant jedinice "Vukovi sa Drine" niti jedan pripadnik te jedinice nije osuđen za Srebrenicu, iako su predstavljali glavninu snaga koje su ušle u Srebrenicu, a u "legitimnim borbama"(pucanje iz zasjeda u kolonu od 30 naoružanih, 200 nenaroužanih) poubijali su na stotine, još stotine zarobili i predali drugima. Znači sve su obavili osim streljanja i čini se da sud BiH šalje poruku da je sve što je VRS radila tog vrućeg jula bilo legitimno, osim streljanja.