Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet biraju novog papu
Normalna pojava je to u Zenici
smoke weed evry day
Tuzla, Zenica i Lukavac su potpune žrtve nerada inspekcija. Ovdje se radi o svakodnevnom prekomjernom zagađenju svim i svačim a niko još nije odgovarao za silne ekološke i po zdravlje opasne katastrofe Do sada je trebalo biti na desetine u zatvorima zbog ovakvog ubijanja građana
Cudo ovo nisu pustili u nocnim satima, da niko ne vidi...
Ma sve je ok, nema.razloga za brigu, samo ce malo oboljelih od raka biti narednih godina, al sve je to ok...
nosi te indijce iz lukavca i zenice, pocrkace narod... bolje od gladi da pocrkamo nego od raka
Malo se '' loži '' raja pred izbore ništa strašno...
Uzas! Nedavno (usred ljeta) smo vozili pored Zenice i zagadjenje se i vidi i osjeti. Zenicani, probudite se. Vlasti, stidite se.
Arcelor, GIKIL, Sodaso, Termoelektrane itd. sve treba zatvoriti i pustit freelancere da rade na miru PRATIT TEHNOLOGIJU
Arcelor, GIKIL, Sodaso i ostali trovači u toku rada skupe dovoljno hemijskog otpada koji se treba uništiti. Uništavanje se obavlja u zapadnim zemljama i jako je skupo. Bošnjo to lijepo ispusti u rijeku, plati kaznu od par hiljadarki, počasti inspektora da ovaj napiše da nije ništa opasno i svima dobro.
gadovi crknite u njemu !!!!!
Zadrži dah i čekaj da prođe. E šta se osamdesetih ispuštalo i u kolikim količinama, ovo izgleda ko da je neko bacio dvije petarde.
Ovo je u sklopu obilježavanja godišnjice prve atomske bombe.
koliko god to strasno izgledalo, ali rusenje zeljezare u zenici i koksare i sode u lukavcu je najbolje rjesenje za buduce generacije. sve ostalo je zamazivanje ociju izbezumljenoj sirotinji.