BiH
0

Napuštenim psima iz Banje Luke potrebna je pomoć

Piše: V. T.
Neformalna grupa volontera pod nazivom Ljubitelji pasa Banja Luka je osmišljena u cilju povezivanja ljudi koji podržavaju i vole sve životinje, a posebno pse.

Grupa entuzijasta, koja postoji od maja prošle godine, na samo njima znane načine i uz lične prihode pokušava da pomogne napuštenim životinjama u gradu na Vrbasu.

Trenutno pod svojom zaštitom imaju nekoliko psića i štenadi za udomljavanje, a svi koji su zainteresovani da pomognu napuštenim životinjama ljubitelje pasa mogu kontaktirati putem Facebook grupe - Ljubitelji Pasa Banja Luka ili na e-mail [email protected].

S obzirom da nemaju mjesečne prihode, pa se snalaze kako znaju i umiju, ova volonterska grupa moli sve ljubitelje životinja, koji imaju mogućnost, da im pruže pomoć.

Ona može biti u hrani, novčanom doniranju i ostalim potrepštinama, ali najveća nagrada za ove humane ljude svakako bi bila udomljavanje napuštenih životinja.

"Najveći uspjeh i ono zbog čega sve radimo jeste kada naš pas ili maca sa ulice završi u u dobrim rukama", poruka je ljubitelji pasa iz Banje Luke.

Ukoliko ste u Banjoj Luci ili njenoj okolini i želite stvorenje koje će vas voljeti cijelog života, pravo je vrijeme da se obratite ljubiteljima pasa iz grada na Vrbasu.