|

Napravite Snješka, pošaljite fotke i osvojite nagradu!

Napravite Snješka, pošaljite fotke i osvojite nagradu!
0
S
Piše: A. Panjeta
27.12.2010. u 13:32
23
komentara
0

dijeljenja
1/5 Snele s Aneksa
2/5 Groka iz Srebrenika
3/5 Noćni Snješko
4/5 Snješko Fanaticos iz Birminghama
5/5 Od njega je sve počelo
Nakon što smo nedavno, poslije intenzivne potrage parkovima i igralištima u Sarajevu, našli samo jednog Snješka Bijelića, konstatovali smo kako pod hitno treba uraditi nešto da se u Sarajevo i BiH vrati zimski duh.
Posebno nas je potaklo to što smo nakon objavljene reportaže o potrazi za Snješkom Bijelićem u Sarajevu dobili brojne pozitivne kritike, ali su počele da pristižu i fotografije Snješka Bijelića uz poruke - Živ je! Odlučili smo stoga za čitatelje našeg portala, čim padne novi snijeg, a to je sad, prirediti malu nagradnu igru.

Do 10. januara možete uživati u zimskim radostima, praviti Snješka Bijelića, i poslati nam fotografije. Posebno oformljen žiri izabraće najljepšeg Snješka, a za prva tri mjesta "Oviesse" će obezbijediti prigodne nagrade. Šaljite nam fotografije na [email protected] do 10. januara, a ubrzo nakon isteka roka objavit ćemo i ko su nagrađeni.

Odlučili smo u konkurenciju uključiti i Snješka iz naše reportaže, ali i Groku kojeg smo dobili iz Srebrenika, Sneleta s Aneksa, noćnog Snješka, te Snješka Fanaticosa kojeg su nam poslali iz Birminghama. Vjerujemo da i ostali koje dobijemo neće biti ništa manje originalni.
Prijavi grešku


Komentari (23)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...