Sarajevo-x vraća zimski duh
0

Napravite Snješka, pošaljite fotke i osvojite nagradu!

Piše: A. Panjeta
Snele s Aneksa
Nakon što smo nedavno, poslije intenzivne potrage parkovima i igralištima u Sarajevu, našli samo jednog Snješka Bijelića, konstatovali smo kako pod hitno treba uraditi nešto da se u Sarajevo i BiH vrati zimski duh.

Posebno nas je potaklo to što smo nakon objavljene reportaže o potrazi za Snješkom Bijelićem u Sarajevu dobili brojne pozitivne kritike, ali su počele da pristižu i fotografije Snješka Bijelića uz poruke - Živ je! Odlučili smo stoga za čitatelje našeg portala, čim padne novi snijeg, a to je sad, prirediti malu nagradnu igru.

Do 10. januara možete uživati u zimskim radostima, praviti Snješka Bijelića, i poslati nam fotografije. Posebno oformljen žiri izabraće najljepšeg Snješka, a za prva tri mjesta "Oviesse" će obezbijediti prigodne nagrade. Šaljite nam fotografije na [email protected] do 10. januara, a ubrzo nakon isteka roka objavit ćemo i ko su nagrađeni.

Odlučili smo u konkurenciju uključiti i Snješka iz naše reportaže, ali i Groku kojeg smo dobili iz Srebrenika, Sneleta s Aneksa, noćnog Snješka, te Snješka Fanaticosa kojeg su nam poslali iz Birminghama. Vjerujemo da i ostali koje dobijemo neće biti ništa manje originalni.