{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nalog o privremenom financiranju institucija distrikta

F
23.12.2008. u 18:30
0
0
Nalog o privremenom financiranju institucija distrikta
0
Nalog o privremenom financiranju institucija distrikta
Supervizor za Brčko dr. Raffi Gregorian donio je danas Nalog o privremenom financiranju institucija Distrikta od 1. siječnja do 31. ožujka 2009. godine.
Zakonom o proračunu Brčko distrikta predviđena je mogućnost da Skupština osigura privremeno financiranje institucija Distrikta u slučaju da proračun za sljedeću fiskalnu godinu ne može biti usvojen u rokovima koji su propisani Statutom i Zakonom.

Kako Skupština Distrikta još nije počela s radom u svom redovitom mandatu zbog pregovora koji se trenutno odvijaju između političkih stranaka o budućoj vladajućoj koaliciji, Skupština nije u mogućnosti prije kraja godine usvojiti proračun ili odluku o privremenom financiranju.

Supervizor je, nakon konzultacija obavljenih s predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti, odlučio donijeti odluku o privremenom financiranju institucija Distrikta, kako bi osigurao da neizbježni izdaci mogu biti realizirani, zakonske obveze ispunjene, a kontinuitet u funkcioniranju institucija Distrikta osiguran.

"Odmah nakon izbora predsjednika Skupštine, dopredsjednika Skupštine, gradonačelnika i skupštinskih povjerenstava, Skuština Brčko distrikta sazvat će redovitu sjednicu i započeti rasprave o nacrtu proračuna za fiskalnu 2009. godinu i usvojit će ga najkasnije 30. ožujka 2009. godine", kazao je supervizor Gregorian.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: