Tuča na slavlju u Vlasenici
3

Nakon smrti muškarca, SNSD i SDS se prepiru čiji je član ubica

SRNA
Vlasenica (Foto: Vlasenica.org)
Vlasenica (Foto: Vlasenica.org)
Opštinski odbor SNSD-a Vlasenica izrazio je zabrinutost zbog događaja u Vlasenici, gdje je na proslavi od povreda u tuči smrtno stradao Neđeljko Đurić, te istakao da osoba koje je nanijela povrede Đuriću nikada nije bila član SNSD-a, nego jedan od najistaknutijih članova Opštinskog odbora SDS-a.

Vlasenički SNSD je zatražio da se u vezi sa ovim događajem uključe najviše institucije Republike Srpske kako bi se zaštitili građani, jer je, kako navode, Vlasenica od izbora do danas od mirnog gradića postala grad nasilja.

OO SNSD-a je saopštio da demantuje informaciju o ovom događaju objavljenu na BN televiziji, koja je objavila da je osumnjičeni za ubistvo D. Ostojić poznat kao aktivista SNSD-a.

OO SDS-a sinoć je saopštio da ova osoba nije bila pozvana na skup koji je organizovao Mjesni odbor SDS-a sela Rača, niti je ikada bila član ili aktivista ove stranke.

Šezdesetjednogodišnji Neđeljko Đurić iz sela Grabovica u opštini Vlasenica nastradao je u subotu, 20. oktobra, na seoskom slavlju u vlaseničkom naselju Rača, podlegavši povredama koje mu je nanio O.D. iz Vlasenice, saopštio je Centar javne bezbjednosti Bijeljina.