{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nadina Buturović najbolja studentica Griffith Collegea u Dublinu

F
3.3.2014. u 15:42
217
Nadina Buturović najbolja studentica Griffith Collegea u Dublinu
217
Nadina Buturović najbolja studentica Griffith Collegea u Dublinu
Nadina Buturović
Studentica Sarajevo Business School Nadina Buturović proglašena za najbolju studenticu na studiju Bachelor of Arts (Hons) in Business Studies na Griffith College u Dublinu.
Nadina Buturović je studentica treće generacije dodiplomskog programa koji Ekonomski fakultet u Sarajevu realizira s Griffith College Dublin iz Irske.

Prve dvije godine programa izvode se u Sarajevu, dok treću godinu studenti pohađaju u Dublinu. Po završetku studija studenti stiču dvije diplome Griffith Collegea iz Dablina i diplomu Univerziteta u Sarajevu.

Nadina Buturović je u prve dvije godine studija u Sarajevu ostvarila izvanredne rezultate.

Nakon završene treće godine studija u Dublinu, u konkurenciji od više od 100 studenata na studiju Bachelor of Arts (Hons) in Business Studies na dodjeli diploma održanoj u Dublinu proglašena je za najbolju studenticu i tom prilikom joj je uručena i nagrada za najbolju studenticu.

Buturović je druga studentica Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu koja je dobila ovo prestižno priznanje.

"Ekonomski fakultet u Sarajevu je izuzetno ponosan na ostvarene rezultate studenata u okviru ovog programa koji kroz partnersku saradnju institucija pruža mogućnost studentima da znanja usvajaju pod mentorstvom nastavnika iz Sarajeva i Dublina u oblasti businessa, saopćeno je danas iz Odjela za odnose s javnošću Ekonomskog fakulteta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: