{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nacrt zakona o zdravstvenoj zaštiti na vrhu dnevnog reda sjednice Vlade FBiH

F
10.5.2010. u 10:23
0
0
Nacrt zakona o zdravstvenoj zaštiti na vrhu dnevnog reda sjednice Vlade FBiH
0
Nacrt zakona o zdravstvenoj zaštiti na vrhu dnevnog reda sjednice Vlade FBiH
Zgrada Vlade FBiH
Nacrt zakona o zdravstvenoj zaštiti na vrhu je predloženog dnevnog reda za današnju sjednicu Vlade Federacije BiH.
Vlade FBiH bi također trebalo da razmotri Prijedlog mišljenja na Ugovor o uređenju imovinsko-pravnih odnosa između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Između ostalog na predloženom dnevnom redu su još i Prijedlog uredbe o izmjenama i dopunama Uredbe o stalnim sudskim tumačima, Prijedlog odluke o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2010. godinu Poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine (iznos 123.000,00 KM), Prijedlog odluke o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije BiH za 2010. godinu za sufinansiranje Projekta HSEP - Jačanje zdravstvenog sektora, za I kvartal 2010. godine, Prijedlog odluke o odobravanju utroška sredstava s podračuna evidentiranog na Jedinstvenom računu Trezora Federalnog ministarstva finansija Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH i drugi.

Bit će razmotrena Informacija o stanju tekuće rezerve Federacije Bosne i Hercegovine za 2010. godinu, Izvještaj o izvršenju Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za prvo tromjesečje 2010. godine, Izvještaj o izvršenju Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za period 1.1.-31.12.2009. godine, Izvještaj o radu Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica za period od 1. januara 2009. do 31. decembra 2009. godine.

Na predloženom dnevnom redu su također Pravilnik o dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji Ureda Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za zakonodavstvo i usklađenost s propisima Evropske unije - davanje saglasnosti, Izvještaj o radu Federalnog ministarstva pravde za 2009. godinu, Izvještaj o radu Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2009. godinu, s Prijedlogom zaključka, Izvještaji Agencije za privatizaciju u Federaciji Bosne i Hercegovine, Godišnji obračun Federalne direkcije robnih rezervi za 2009. godinu, te Informacija o problemima vezanim za implementaciju Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državljanstvu Federacije Bosne i Hercegovine, s Prijedlogom zaključaka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: