{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Načelniku Trebinja Dobroslavu Ćuku prijećeno smrću

S
28.4.2010. u 21:26
0
4
Načelniku Trebinja Dobroslavu Ćuku prijećeno smrću
0
Načelniku Trebinja Dobroslavu Ćuku prijećeno smrću
Dobroslav Ćuk
Načelnik Opštine Trebinje Dobroslav Ćuk potvrdio je večeras Srni da su mu stigle telefonske poruke u kojima mu se prijeti smrću, o čemu je obavijestio trebinjsku policiju.
Prema njegovim riječima, prije petnaestak dana stigle su mu četiri prijeteće poruke, od kojih jedna ponovljena, a u kojima, između ostalog, stoji da će ga dići u vazduh ukoliko 100.000 evra ne donese kod prve okuke u mjesto Mosko kod Trebinja.

"Nisam se uplašio, niti me je strah, jer su poruke slične sadržine i ranije dolazile na moj telefonski broj i znam da potiču iz okruženja trebinjskih isfrustriranih nezadovoljnika koji pokušavaju na taj način da me destabilizuju", rekao je Ćuk i dodao da je kao odgovoran čovjek slučaj prijavio policiji.

Ćuk kaže da je, iako nije tražio zaštitu, primijetio da policija u toku noći dežura ispred njegove zgrade.

Načelnik opštine Trebinje kaže da ga policija još nije obavijestila o rezultatima istrage, napominjući da su u ranijem slučaju stizale poruke sa brojeva koji su izvjesni i koji su registrovani, ali da, prema njegovim saznanjima, oni koji su slali poruke nisu kažnjeni.

Ćuk ističe da su slične poruke stigle još nekolicini ugednih građana trebinjske opštine.

U CJB nisu željeli potvrditi saznanja o bilo kakvim prijetnjama načelniku opštine Dobroslavu Ćuku, a na pitanje da li se može dovesti ta prijetnja sa prijetnjom koja je prije nekoliko dana upućena prema više lica u Trebinju, rečeno je da više informacija, odnosno identitet lica kojima su upućivane prijetnje ne mogu otkriti u cilju istrage.

Prema nezvaničnim saznanjima, u slučaju ranijih prijetnji načelniku opštine Trebinje, lice je identifikovano i podnesena je prekršajna prijava.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: