{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Na Trgu slobode u Tuzli otvoren novogodišnji bazar Zimska čarolija

F
FENA
17.12.2016. u 20:49
2
10
Na Trgu slobode u Tuzli otvoren novogodišnji bazar Zimska čarolija
2
Povodom nadolazećih praznika, danas je na Trgu slobode svečano otvoren novogodišnji bazar Zimska čarolija, koji će trajati do 8. januara 2017. godine.
Riječ je o manifestaciji koju, već četvrtu godinu za redom, uspješno organizuju Opšte udruženje samostalnih obrtnika, Grad Tuzla, te gradska javna preduzeća i ustanove.

”Bližimo se Novoj godini i Grad Tuzla kao pokrovitelj a Opšte udruženje samostalnih obrtnika kao organizator dopunjavamo sadržaje. Uklopilo nam se sinoć i otvorenje multikina, dakle spektakularnih pet kinodvorana, evo imamo tu i klizalište, sada se uključuju samostalni obrtnici grada Tuzla. A onda ćemo imati i odgovarajuće sadržaje za katolički Božić, poslije Nove godine za pravoslavni Božić i centralno obilježavanje Nove godine, u organizaciji Opšteg udruženja samostalnih obrtnika Tuzle, uz pokroviteljstvo Grada Tuzla”, izjavio je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

Svi zainteresirani Novogodišnji bazar mogu posjetiti, od 10:00 do 22:00 sati, na Trgu Slobode, u Tuzli, te uživati u bogatom zabavnom programu, uz bogatu gastro ponudu i tradicionalne proizvode. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a posjetiocima će svoje proizvode predstaviti proizvođači rukotvorina, ručno rađenih čestitki za blagdane, kolača, suhog mesa, ukrasa od čokolade, halve, meda i prerađevina od meda, vina, rakije, pekmeza, zdrave hrane i dječijih paketića. U okviru bazara, 31.12. u 12.00 sati, biti će tradicionalno obilježena i Dječija Nova godina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: