{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na sjednici Vijeća ministara BiH o aktuelnoj situaciji nakon poplava

F
18.6.2014. u 09:56
4
5
Na sjednici Vijeća ministara BiH o aktuelnoj situaciji nakon poplava
4
Na sjednici Vijeća ministara BiH o aktuelnoj situaciji nakon poplava
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine razmatrat će na današnjoj sjednici aktuelnu situaciju nakon poplava u Bosni i Hercegovini koje su se dogodile u maju te realizaciju zaključaka Vijeća ministara BiH u vezi s tim.
Ministri će razmotriti i Izvještaj o radu Koordinacionog tijela Bosne i Hercegovine za zaštitu i spašavanje od prirodnih ili drugih nesreća u Bosni i Hercegovini.

Na predloženom dnevnom redu je i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o budžetu institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza Bosne i Hercegovine za 2014. godinu.

Prijedlog zaključka o davanju saglasnosti za aktivnosti i projekte Evropske investicione banke u Bosni i Hercegovini -odobravanje kredita te Prijedlog odluke o upravljanju tarifnim kvotama za poljoprivredne proizvode također je na dnevnom redu današnje sjednice.

Bit će razmotren Prijedlog odluke o privremenoj suspenziji i privremenom smanjenju carinskih stopa kod uvoza određenih roba do 31. decembra što je predložilo Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

Izvještaj o aktivnostima na rješavanju spora nastalog na Projektu "Međudržavni most Svilaj na autocesti na Koridoru V-c" i Plan narednih aktivnosti jedna je od tačaka dnevnog reda današnje sjednice Vijeća ministara BiH u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: