{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na sajmu turizma u Splitu Centrotrans Eurolinesu dodijeljena najviša priznanja

F
13.10.2007. u 15:17
0
0
Na sajmu turizma u Splitu Centrotrans Eurolinesu dodijeljena najviša priznanja
0
Na sajmu turizma u Splitu Centrotrans Eurolinesu dodijeljena najviša priznanja
Split
Na 14. internacionalnom sajmu turizma, filma i ekologije INTERSTAS, koji se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića održava 12. i 13. oktobra u Splitu, u izuzetnoj i veoma respektabilnoj konkurenciji bh. kompanija Centrotrans Eurolines je dobila izuzetna međunarodna priznanja za razvoj turizma u regiji i šire, saopćeno je iz ove kompanije.
Žiri, sastavljen od uglednih turističkih novinara iz tridesetak evropskih zemalja, na zasjedanju u Bariju u septembru 2007. godine donio je odluku o dodjeli najvećeg priznanja smotre, povelje «Zasluga za turizam 2007.» generalnom direktoru Centrotrans Eurolines, Muhamedu Šaćiragiću.

Povelju je Šaćiragiću uručio Antonio Conte, predsjednik «F.E.S.T»-a, EUROPEAN FEDERATION TOURISTIC PRESS (Evropske federacije turističkih novinara), na završnoj svečanosti održanoj u vili Dalmacija u Splitu.

Pored ovoga priznanja kompaniji Centrotrans Eurolines je dodijeljena diploma «Interstas 2007.» za doprinos razvoju turizma u Evropi.

Činjenica da su na ovogodišnjem sajmu učestovali predstavnici 53 zemlje iz cijelog svijeta, govori o izuzetno oštroj konkurenciji i daje poseban značaj ovim nagradama.

Svi zaposlenici Centrotrans-Eurolinesa na čelu sa generalnim direkotorom, mr. Muhamedom Šaćiragićem, prihvataju ove nagrade kao rezultat višegodišnjeg kontinuiranog promoviranja Bosne i Hercegovine i njenih turističkih potencijala uz istovremenu potvrdu kontinuiranih i planskih aktivnosti i napora na razvoju turizma u Bosni i Hercegovini i šire.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: