{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na Prazničnom bazaru prikupljeno 80.000 KM

F
30.11.2008. u 20:42
0
4
Na Prazničnom bazaru prikupljeno 80.000 KM
0
Na Prazničnom bazaru prikupljeno 80.000 KM
Internacionalni klub žena Sarajevo (IWCS) uz podršku 30 ambasada u BiH tradicionalno je danas organizirao Praznični bazar u Sarajevu.
Do 17. 00 sati prostor UNITIC-a kao mjesto održavanja primio je oko 1.500 posjetitelja , a prikupljeno je oko 80.000 KM.

Bazar je ove godine okupio 55 komercijalnih partnera kao što su: Little India, Logo Asian, Bosnian Handicrafts and Galerija Isfahan kao i nevladine organizacije.

Praznični bazar bio je domaćin Velike tombole koja je imala privlačne nagrade: audio-vizuelnu opremu, aviokarte, nakit, vaučere za hotele, korpe sa poklonima.

Nagrada za najbolji stol ambasade ove godine je dodijeljena ambasadi Irana. Nagrada za najbolji stol nevladine organizacije je otišla u ruke centra Christine Witcutt. A nagrada za najbolji stol komercijalnih partnera je dodijeljena kompaniji Nur.

Ove godine novac prikupljen na Bazaru će biti doniran za razvoj i financiranje dobrotvornih projekata Internacionalnog kluba žena Sarajevo i za dječje igralište Šareni park koje će biti izgrađeno u sarajevskom naselju Hrasno. Igralište će biti prilagođeno djeci s posebnim potrebama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: