{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na Ledenoj čaroliji najveća zabava pod nazivom "Djeca su naša energija"

Klix.ba
19.1.2018. u 15:37
42
2
Na Ledenoj čaroliji najveća zabava pod nazivom "Djeca su naša energija"
42
Na Ledenoj čaroliji najveća zabava pod nazivom "Djeca su naša energija"
U okviru Ledene čarolije Općine Novo Sarajevo u subotu, 20. januara, održat će se najveća zabava za djecu i roditelje pod nazivom "Djeca su naša energija", a koju organizuje Elektroprivreda BiH.
Cjelodnevni zabavni program za najmlađe počinje uz gitaru i pjesme koje će izvoditi klovn Šašavko, a nakon muzike i plesa, Šašavko će objasniti važnost štednje električne energije. Čaroliju će upotpuniti mađioničar sa svojim trikovima, te kviz zanja i nagrade za najuspješnije mališane, face painting, a klizačima će se na ledu pridružiti i Mickey Mouse.

Osim zabave za najmlađe, na otvorenoj sceni Ledene čarolije Općine Novo Sarajevo od 18:00 sati, bit će prezentovana usluga plaćanja putem elektronskih uplatnica i e-računa.

Ponosni prijatelj projekta Ledena čarolija Općine Novo Sarajevo ove godine je i Elektroprivreda BiH, koja je prepoznala važnost podrške sadržajima koji su značajni za lokalnu zajednicu i u okviru kojih se djeci, za vrijeme zimskog raspusta, nudi besplatan kvalitetan sadržaj kao što su besplatno klizanje, besplatna škola klizanja i edukativni sadržaji.

Zabavni program za djecu počinje u 11 i trajat će sve do 18 sati, a Ledena čarolija Općine Novo Sarajevo je otvorena do 27. januara 2018. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: